Sund mave - klart sind

UDGIVELSESDATO 18-05-2017
FORFATTER Emeran Mayer
ISBN 9788702221015
FILSTØRRELSE 5,30 MB
FILNAVN Sund mave - klart sind.pdf
Defalske9ere.dk Sund mave - klart sind Image
I disse år er videnskaben ved at opdage, hvor stor betydning vores tarmsystem og tarmfunktion har for vores sundhed, både hvad angår vores fysiske og psykiske helbred. I Sund mave - klart sind præsenterer den anerkendte amerikanske læge og forsker Emeran Mayer sin banebrydende forskning i, hvordan vores hjerne og tarmsystem og de milliarder af mikroorganismer, der lever i tarmen, kommunikerer med hinanden, og i hvor høj grad den kommunikation har indflydelse på alt fra det humør, vi vågner op med om morgenen, til f.eks. hjernens sundhed, depression, angst og stress. Som forfatteren påpeger, har de fleste af os selv erfaret denne forbindelse, når vi f.eks. får en mavefornemmelse, har sommerfugle i maven, eller oplever at have en knude i maven, hvis vi bekymrer os, eller uro i maven, hvis vi er nervøse eller stressede. Emeran Mayer beskæftiger sig bl.a. med de bagvedliggende årsager til disse fænomener, og hvad der sker, når kommunikationen mellem krop og sind kommer ud af balance. I bogen kommer han med konkrete kost- og livsstilsråd til at rette op på disse ubalancer, så vi kan styrke vores immunforsvar og mindske risikoen for neurologiske sygdomme som f.eks. Alzheimer og Parkinsons og i det hele taget give vores krop den bedste forudsætning for velbefindende og optimal sundhed. Bogen er højst interessant læsning, og hans forskning bliver gjort relevant gennem en række cases og personlige historier.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Sund mave - klart sind er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Emeran Mayer. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Emeran Mayer bog online og også downloade det gratis!

Gyldendal, køb bøger online, direkte fra forlaget

"Sund mave klart sind" Emeran Mayer, Gyldendal "God mad mod kræft" Richard Beliveau, Denis Gingras, Peoples´s Press . Kontakt mig. Dit navn. Din emailadresse. Besked. Indsend. Sund Igen. Dorthe Dyring Kostvejleder og sygeplejerske. Ring (+45) 24 45 81 36. Email. [email protected] Adresse.

Køb fantastisk bog - her er anmeldelsen | AstrologiHuset

I Sund mave - klart sind præsenterer den anerkendte amerikanske læge og forsker Emeran Mayer sin banebrydende forskning i, hvordan vores hjerne og tarmsystem og de milliarder af mikroorganismer, der lever i tarmen, kommunikerer med hinanden, og i hvor høj grad den kommunikation har indflydelse på alt fra det humør, vi vågner op med om ...

RELATEREDE BØGER

Fra min svenske jagtgård
Den svarta tulpanen I
Borgen Unplugged #96 - Er et V-oprør mod Løkke på vej?
Vintermænd
En anden bog om Søfolket
Ind i labyrinten
Sandcastle Empire
Arches National Park
Danmark & mig
Erindringer fra en Reise med Flyvefisken \
A.S.P.E. 1: Dæmonhuden
Christmas stories
De uartige damers bog
Bjørneæderne og frikadellegnaskerne
Lasses liv
Theresa ja tiikeri
Die Regimentstante - Band II