Livsenergiens veje. Kinesisk lægekunst og dens muligheder i dag

UDGIVELSESDATO 31-10-2017
FORFATTER Hugo Hørlych Karlsen
ISBN 9788711729281
FILSTØRRELSE 1,98 MB
FILNAVN Livsenergiens veje. Kinesisk lægekunst og dens muligheder i dag.pdf
Defalske9ere.dk Livsenergiens veje. Kinesisk lægekunst og dens muligheder i dag Image
I traditionel kinesisk lægekunst lægges der vægt på at finde frem til og behandle årsagerne og ikke kun symptomerne på sygdomme. Derfor har kineserne igennem tusinder af år fundet frem til viden om livsenergierne, der findes i mennesket såvel som i naturen. I stedet for decideret medicin er fokus rettet mod livsform, kostvaner, urter og livsgivende energier, som blandt andet kan påvirkes af akupunktur. 'Livsenergiens veje' er en introduktion til denne læring, hvis mål er at skabe bedre velvære for det enkelte menneske.Hugo Hørlych Karlsen (f. 1948) er en dansk forfatter, der fik sin litterære debut med digtsamlingen 'Dans på glødende sne' (1972). Til trods for sin brede spændvidde som forfatter – Hørlych har blandt andet udgivet både romaner, børne- og ungdomsbøger, digte og fagbøger – har Hørlych altid haft barndommen som et gennemgående tema.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Livsenergiens veje. Kinesisk lægekunst og dens muligheder i dag er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Hugo Hørlych Karlsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Hugo Hørlych Karlsen bog online og også downloade det gratis!

Putin øjner muligheder i Paris: Fredsmøde om den "glemte" krig...

Драма. Режиссер: Йеспер В. Нильсен. В ролях: Ларс Миккельсен, Софи Гробёль, Harald Kaiser Hermann и др. 1967-й. Мир следит за соперничеством СССР и США в космосе и ждет первого шага человека на Луну.

Livsenergiens veje. Kinesisk lægekunst og dens muligheder i dag...

Den første dagen i uka er ikke den samme over hele verden. Selv om dette er den internasjonale standarden, bruker mange land, inkludert USAs kalender, søndag som første dag i uka. Når er det helg?

RELATEREDE BØGER

Awaria zasilania - opowiadanie erotyczne
Drengen der samlede på ord
Du kan ikke vende tilbage
Dinosaurium
Lyda #5: Lyda kör fort
I nuets spejl
Cirkusbygningen: et lærestykke i græsrodsarbejde
Ane alene i verden
Paradise
El dedo pulgar del ingeniero - Dramatizado
Spradefuglen
Sanningen om S
Agenten Charlie Muffin
Lars den lilla, glada kaninen
Mayaforbandelsen
Blus
Brobyggerne
Sunde vaner, smuk figur