Kæmpehøjen

UDGIVELSESDATO 21-08-2019
FORFATTER Henrik Ibsen
ISBN 9788711853825
FILSTØRRELSE 9,67 MB
FILNAVN Kæmpehøjen.pdf
Defalske9ere.dk Kæmpehøjen Image
'Kæmpehøjen' fra 1854 hører til blandt Ibsens tidlige dramaer og tager således udgangspunkt i de gamle sagaer og det historiske stof, som var populært i den nationalromantiske periode i midten af 1800-tallet. Stykket udspiller sig på en lille ø ud for Sicilien, hvor en mindre hær af vikinger med søkongen Gandalf i spidsen går på rov, kort før kristendommens indførelse i Norge.Den norske dramatiker og digter Henrik Ibsen (1828-1906) er én af de vigtigste forfattere i Det Moderne Gennembrud og regnes som grundlæggeren af det moderne drama med skuespil, der sætter den menneskelige psykologi i centrum og kredser om den fortid, det er så umuligt at flygte fra. Ibsen er verdensberømt for skuespil som 'Et dukkehjem', 'Peer Gynt' og 'Hedda Gabler', men producerede i alt over tyve dramaer, der stadig opføres på teatre over hele verden.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Kæmpehøjen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Henrik Ibsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Kæmpehøjen online nu så nemt!

Om Buehøjgård Møbler i Hove ved Smørum

Kæmpehøjen & Olaf Liljekrans, Henrik Ibsen, genre: drama, Fra 1904, to skuespil i et bind. Med ejerstempel. Slitage på ryg og hjørner, ellers i fin stand.

Lokalitet - SLKS

Kæmpehøjen var et nationalt symbol, en påmindelse om en storhedstid og om fædrelandets lange historie katalog1992 Benedicte Bojesen: Dansk sommer gennem 200 år, 1992.

RELATEREDE BØGER

Mellom juss og politikk : Grunnloven §112
Kniven
På kanten af sandheden
Fortidens skygger
En overspisers bekendelser - Hvad chokolade lærte mig om livet
Dødens tempel
India - Cross-Cultural Business Behavior
Dune
Måske kan jeg blive diktator
De stille folk
Tre små koner
Pnin
Hill, Hill, Hill