Nattegængeren

UDGIVELSESDATO 12-05-2017
FORFATTER Ingeborg Buhl
ISBN 9788711738498
FILSTØRRELSE 10,94 MB
FILNAVN Nattegængeren.pdf
Defalske9ere.dk Nattegængeren Image
'Nattegængeren' er historien om den unge dreng, Joost, der en solbeskinnet søndag slænger sig ude på trappen foran et af de flotteste stenhuse i nabolaget – eller som Joost ser det: et fængsel. Overvældet af kedsomhed og mangel på mening med tilværelsen begiver Joost sig ud i nattelivet på jagt efter eventyr og noget nyt, hvad som helst. Overmandet af lede ved sin tilværelse ønsker Joost nemlig blot, at noget skal ske - i en sådan grad, at han ligefrem savner sin fars tid, hvor tæsk jævnligt blev uddelt ... for så skete der da et eller andet. 'Nattegængeren' var oprindelig skrevet til at blive læst op i radioen og blev først efterfølgende udgivet i bogform.Ingeborg Buhl (1890-1982) var en dansk forfatter med tysk-danske rødder. Hun nød blandt andet at rejse omkring i både Europa og Mellemøsten. Rejserne måtte indstilles på grund af 1. verdenskrig, men efter krigens afslutning begyndte Ingeborg Buhl at planlægge en større dannelsesrejse, og det skulle ikke blive den sidste rejse for den eventyrlystne kvinde med trang til dramatik og uforudsigelighed. Som 45-årig flyttede hun ind på Roskilde adelige Jomfrukloster, og disse år viste sig at blive givende for Buhl, der nu for alvor fik gang i sin forfatterkarriere. Hun havde haft sin litterære debut i 1929 med en novelle i 'Tilskueren' og i 1938 fik hun udgivet sin første roman, 'Sidsel Orne'. Udover at skrive sine egne værker var Ingeborg Buhl også en meget dygtig oversætter, der oversatte 25 mesterværker i serien 'Hasselbachs Kulturbibliotek'. I løbet af sin lange karriere udgav Buhl både romaner, noveller, digtsamlinger, ordbøger, essaysamlinger og aviskronikker. Multikunstneren Ingeborg Buhl var ligeledes kendt for sin billedkunst og sine musikalske evner, som hun benyttede til at komponere.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Nattegængeren-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ingeborg Buhl. Med webstedet defalske9ere.dk læses Nattegængeren online nu så nemt!

Nattegængeren (Danish Edition): Ingeborg Buhl ...

Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger. Mindst 75.000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk, svensk og fransk litteratur.

Bøger relateret til "Nattegængeren" af Ingeborg Buhl ...

Antikvariatet er på 450 m² og har et stort udvalg på over 150.000 bøger. Mindst 75.000 af bøgerne er danske. Der også et stort udvalg i tysk, engelsk, norsk, svensk og fransk litteratur.

RELATEREDE BØGER

Borgen Unplugged #128 - Kaos
Sicilia
Slegianti kaltė
Ole Aleksander Filibom-bom-bom
Midsommarnatt - erotisk novell
Lille Moskusmand
Sæt og match
På jakt efter Pistolekors tid
Dødens Dilemmaer 5 - De slemme syv
Arenamodernisme
Bjørnen
Giftmordet på Stabrand Mark
Oliekrisen
Frist mig i den blå time
Niels Lyhne
Culture Smart Argentina: The essential guide to customs & culture
Was machen wir jetzt?