Danseskole for bjørne

UDGIVELSESDATO 21-08-2019
FORFATTER Peter Poulsen
ISBN 9788711915851
FILSTØRRELSE 7,40 MB
FILNAVN Danseskole for bjørne.pdf
Defalske9ere.dk Danseskole for bjørne Image
Med Peter Poulsens lyrik får læseren et andet blik på verden - set fra et punktum, en tandbørste og fra hovedpersonen i en roman. Der optræder dansende bjørne og en 'svævende vildorne med studentereksamen og andre diplomer'. Digtene åbner op til en alternativ virkelighed, der dog minder umiskendeligt om vores egen. Peter Poulsen tager livtag med sprogets mindste betydningsbærere og i hans digte får selv mellemrummene liv. Det er veloplagte digte, der i ofte korte og præcise vendinger overrasker læseren og rammer hovedet på sømmet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Danseskole for bjørne-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Peter Poulsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Danseskole for bjørne online nu så nemt!

Danseskole for bjørne af Peter Poulsen (lydbog, download ...

Poeten Peter Poulsens nye digtsamling "Danseskole for bjørne" har fået mig til at tænke på om det er lovende, at folkeskolereformen ifølge dens minister endnu kun er rullet delvist ud.

Folkeskolereformen - en bjørnetjeneste? - Folkeskolen.dk

Køb Danseskole for bjørne af Peter Poulsen som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Med Peter Poulsens lyrik får læseren et andet blik på verden - set fra et punktum, en tandbørste..

RELATEREDE BØGER

Afrika i misvækst
Personlighedens genoprettelse ved helbredende bøn
Die missbrauchten Liebesbriefe
Smagens mester - Michel Michaud
Kampen for Rundhøjlivet
79 Park Avenue
Seriøst, William?
Polska 1
The Best Moment of Your Life: The World's Most Memorable Travel Experiences
Halloween
EUROAR
Naturmedicin99