Rejser i Scriptoriet

UDGIVELSESDATO 05-08-2016
FORFATTER Paul Auster
ISBN 9788711321775
FILSTØRRELSE 9,52 MB
FILNAVN Rejser i Scriptoriet.pdf
Defalske9ere.dk Rejser i Scriptoriet Image
Mr. Blank lever i et skyggeunivers mellem fortid og nutid. Han kan intet huske. Hvad har han foretaget sig, måske noget skæbnesvangert som har indvirkning på hans nuværende tilstand?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Rejser i Scriptoriet blev skrevet den 05-08-2016 af forfatteren Paul Auster. Du kan læse bogen Rejser i Scriptoriet i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Paul Auster.

BOGANMELDELSE: Rejser i scriptoriet af Paul Auster | Bogrummet

Øjensynligt er "Rejser i Scriptoriet" en slags spøgelsessonate, hvor Mr. Blank er skrevet af en karakter fra et værk, han har glemt, at han har skrevet. Det er en mystifistisk og ganske meta-agtig tematisering af alderdom og forfattergerningen med et udpræget ubehag ved post-9.11-USA og krigsengagementet udtrykt i historien om konføderationen.

Køb Rejser i scriptoriet af Auster, Paul Udgivet 2006 ...

Rejser i scriptoriet, Paul Auster, Lydbog, Indlæst af Morten Grundwald fra olsen banden. Porto 35kr GLS Mr. Blank lever i et skyggeunivers mellem fortid og nutid. Han kan intet huske. Hvad har han foretaget sig, måske noget skæbnesvangert som har indvirkning på hans nuværende tilstand? Flot skive. Inkl Booklet.

RELATEREDE BØGER

Mit liv som hund
Mit navn er Lucy Barton
Lille P og sørøverne
टिंडर टॅक्सी - एक कामुक लघुकथा
Fløjtemanden - Dobbeltdrabet på Femøren
Kilimanjaro Arusha
Shadi - en af de nye danskere
Bassline 2
Tanker og trøst
De seks tabere
Anker (1) - Anker og råbemanden
Knoglekræmmerens vals