Hvordan didaktik alligevel virker

UDGIVELSESDATO 08-06-2018
FORFATTER PerFibæk Laursen
ISBN 9788771853285
FILSTØRRELSE 10,73 MB
FILNAVN Hvordan didaktik alligevel virker.pdf
Defalske9ere.dk Hvordan didaktik alligevel virker Image
Umiddelbart kunne det se ud, som om didaktiske teorier ikke virker i praksis, fordide ikke i synderlig grad påvirker læreres undervisning og tænkning. Men ser man påsammenhængen i et større historisk perspektiv, er det tydeligt, at didaktikken alligevelpåvirker undervisningen. Man skal blot være opmærksom på følgende seks pointer: Udviklingengår langsomt. Mange nye ideer overlever ikke. Det, som overlever, er det, dervirker. Påvirkning af lærere skal gennem et filter. Lærerne er tilbøjelige til at lægge sig imidten af didaktiske stridigheder. Lærere har selv intentioner. Tager man disse pointeri betragtning, er det tydeligt, at didaktisk teori alligevel virker i den forstand, at deninspirerer lærere til at udvikle deres egen didaktiske tænkning og praksis.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Hvordan didaktik alligevel virker-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter PerFibæk Laursen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Hvordan didaktik alligevel virker online nu så nemt!

Hvordan virker det? - HomeExchange

De fleste kikkerter har konvekse linser i objektivet og okular. Disse kikkertene kalles for prismekikkerter fordi det brukes prismer til å korrigere det inverterte bildet. Verdens største kikkert idag er tvillingteleskopene Keck I og Keck II på Hawaii, som bege har en diameter på...

hvordan søm virker Jeopardy Template

Har du funnet drømmeleiligheten? Bruk vår boliglånskalkulator til å regne ut hvor mye du kan få i boliglån. Første skritt er å finne ut av hvor stort lån du kan betjene. Har du ikke et budsjett allerede? Det virker kanskje snusfornuftig, men når du skal ta opp huslån, er det et uvurderlig verktøy.

RELATEREDE BØGER

Hartvig Nissen : grundtvigianer, skandinav, skolemann
Sagen om den brændende klovn
Vandringer med et æsel i Cevennerne
Overvældet af glæde
Allahs tåre
Anholdt efter ti år
Facilitering
Pamplona
Ledelse af mennesker, der arbejder med mennesker
Arvegods
Det mystiske papir
Så længe jeg lever