Fremtidsbogen

UDGIVELSESDATO 04-09-2020
FORFATTER Måns Jonasson
ISBN 9788702299724
FILSTØRRELSE 10,25 MB
FILNAVN Fremtidsbogen.pdf
Defalske9ere.dk Fremtidsbogen Image
Hvad sker der i fremtiden? Hvordan ser verden ud om 50 år? I Fremtidsbogen kan du komme ud på en spændende tidsrejse og høre om, hvordan fremtiden (måske) kommer til at byde på fx mekaniske kropsdele, insekter til middag og levende enhjørninger!Forestil dig, at du har fået nye robotarme, som gør dig megastærk. Eller at du har fået opereret en linse ind i dit øje, så du kan se gennem vægge eller rundt om hjørner! Det lyder fuldstændig urealistisk, men i fremtiden kommer det måske til at ske …Med søde og sjove illustrationer og letforståelig tekst fortæller denne børnefagbog om nogle af de områder, som der allerede nu forskes i, og som kommer til at ændre sig i løbet af de næste 50 år. Vi kommer fx til at spise helt andre ting end i dag og rejse, spille spil og kommunikere på måder, som de fleste af os kun kan fantasere om … Velkommen til 2070!
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Fremtidsbogen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Måns Jonasson. Med webstedet defalske9ere.dk læses Fremtidsbogen online nu så nemt!

Series: Jumbobog - LibraryThing

Note : Fuld farve, Nummer på ryggenSerie Beskrivelse : Jumbobogen er IKKE en dansk opfindelse. Men intet sted i verden har jumbobogen været så stor en succes som i Danmark. Faktisk var succesen så stor, at Disney prøvede at efterligne den, dog uden succes! De første mange udgivelser af Jumbobogen blev trykt hos Mondori, og da Mondori ikke havde den mest moderne trykmaskine, eller valgte ...

Et nyt år - i Jesu hænder | Nyt Liv

Mennesket har vel altid gættet på, hvad fremtiden vil bringe. Jules Verne, nok bedst kendt for bøger som "En Verdensomsejling under Havet, Rejsen til Jordens Indre og Jorden Rundt på 80 Dage", skrev i 1863 fremtidsbogen "Paris i det 20. Århundrede", om et teknologiseret Paris og foregår i 1960'erne.

RELATEREDE BØGER

Tænk hvis du var cowboy!
Den nye lykke
Seks år - PB
Dream Maker: Montreal
Mit andet liv
Den svære toer - Forfatterinterview med Thomas Korsgaard
Sofia #1: Sofia osaa juosta
At Dømme
Vintertid i röd stuga
Pulserende hjerter