Enden på tragedie

UDGIVELSESDATO 01-11-2019
FORFATTER Svend Åge Madsen
ISBN 9788702281347
FILSTØRRELSE 9,11 MB
FILNAVN Enden på tragedie.pdf
Defalske9ere.dk Enden på tragedie Image
Aarhus i nær fremtid: Evighedsstudenten Jonatan Tidebon kæmper med sit speciale, som bliver fem sider kortere, hver gang han arbejder med det. I al hemmelighed drømmer han om at blive forfatter, men han mangler evnen til at sætte sig i andres sted, og hans første novelleforsøg er desperat og ufuldkomment. Da en forsker introducerer ham for et hormon, der slipper bevidstheden fri i en slags virtual spirituality, åbner en ny verden sig. Nu har han adgang til andre menneskers erindringer, og med dem kan han fortælle historier, han kan skrive. Men med erindringer følger også hemmeligheder og løgne, og så er spørgsmålet: Bliver Jonatan Tidebon sin tids forløser eller forræder?ENDEN PÅ TRAGEDIE er en vildtvoksende roman om fortællingens skabende kraft, om sjælerejse og erindring, identitet og teknologi – og om to helt ens grave på Vestre Kirkegård.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Enden på tragedie blev skrevet den 01-11-2019 af forfatteren Svend Åge Madsen. Du kan læse bogen Enden på tragedie i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Svend Åge Madsen.

Enden på tragedie af Svend Åge Madsen (lydbog, download ...

Enden på tragedie. Aarhus i nær fremtid: Evighedsstudenten Jonatan Tidebon kæmper med sit speciale, som bliver fem sider kortere, hver gang han arbejder med det. I al hemmelighed drømmer han om at blive forfatter, men han mangler evnen til at sætte sig i andres sted, og hans første novelleforsøg er desperat og ufuldkomment.

Svend Åge Madsen: 'Enden på tragedie' - anmeldelse: Et ...

Enden på tragedie (E-bog, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Overraskelser på fjellet
Målemetoder til bygningsundersøgelser
Endnu et liv
BETON - historier fra skurvognen
Brændende skyld
Min barndom i 50’erne
Tre gange jul som soldat - og andre beretninger
Øjne i mørket
Stemmen
Ælle bælle børnefester
Grimm's Æventyr
Hot Bikers
Bustur