Blåfolket

UDGIVELSESDATO 12-08-2019
FORFATTER Bent Haller
ISBN 9788726056013
FILSTØRRELSE 4,56 MB
FILNAVN Blåfolket.pdf
Defalske9ere.dk Blåfolket Image
' – Hvor er rotterne? Hviskede Øreløs. – Jeg forstår det ikke, er de alle sammen ude efter os?– Ja, måske kender de det gamle eventyr om blåfolket, der engang skal besejre rotterne og erobre himlen, sagde bedstemor.De listede tilbage til det smalle rør ... men det var umuligt at komme væk. Røret sad for højt oppe.De krøb i skjul, da de hørte nogen komme.Strit kunne ikke dy sig for at kigge, selv om det altid var farligt at løfte hovedet.Rotten der forsvandt ind i borgen var lige så stor som Øreløs.Det mest mærkelige var, at den gik på to ben.'Det er mange generationer siden, at en ny istid drev menneskene ned under jorden. Desværre levede der allerede væsener dernede, som ikke opgav pladsen frivilligt. Til at starte med var menneskene stærkere end rotterne, men menneskene ændrede sig i løbet af årene under jorden, og til sidst var rotterne så meget stærkere, at menneskene måtte gemme sig for at overleve...Den danske forfatter Bent Haller (f. 1946) er oprindeligt uddannet som maler og grafiker fra Det jyske Kunstakademi, men har desuden skabt sig en spændende karriere som forfatter. Bent Haller debuterede som forfatter, da han i 1972 vandt forlaget Borgens konkurrence for den bedste samfundskritiske ungdomsroman med romanen 'Katamaranen'. Bent Hallers forfatterskab favner bredt og rummer både børnebøger, ungdomsromaner, digte og voksenbøger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Blåfolket er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Bent Haller. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Bent Haller bog online og også downloade det gratis!

Blåfolket - Lydbog & E-bog - Bent Haller - Mofibo

万赢体育app官网入口拥有几十款经典游戏等待着玩家来参与体验,万赢体育app官网下载可以提供给玩家在线游戏的玩法,万赢体育app官网是目前为止最受欢迎的一款博彩类游戏,万赢体育app官网入口没有更好,只有最好,澳门娱乐誓将财富一网打尽。

Blåfolket af Bent Haller (e-bog, epub)

" - Hvor er rotterne? Hviskede Øreløs. - Jeg forstår det ikke, er de alle sammen ude efter os? - Ja, måske kender de det gamle eventyr om blåfolket, der engang skal besejre rotterne og erobre himlen, sagde bedstemor.

RELATEREDE BØGER

Gyllene räven del 1
Lille Bange Egern
Gesang des Lebens 1 - HEQ
The Book of Life
Perlesjov
En sand kunstner
Malins efterår
Barn og migrasjon
Skatertøsen, Rød Læseklub
Hellere rød end ...?
Bortført