Gåsen der lagde guldæg

UDGIVELSESDATO 15-06-2017
FORFATTER Mairi Mackinnon
ISBN 9788762725454
FILSTØRRELSE 2,18 MB
FILNAVN Gåsen der lagde guldæg.pdf
Defalske9ere.dk Gåsen der lagde guldæg Image
Efter en fabel af Æsop. Tom og Lena er fattige, men glade. En dag har deres lille hvide gås lagt et æg af guld. Hver morgen finder de et nyt guld-æg. De bliver rigere og rigere - men hvad sker der, når et guld-æg om dagen ikke længere er nok?FLACHS - FØRSTE LÆSNING er en serie henvendt til begynderlæsere. Det kræver træning at blive en god læser – og det skal være sjovt og underholdende at læse. Det er vores håb, at bøgerne i denne serie kan bidrage til dette. Hver bog er på 48 sider og indeholder en historie, der er læseteknisk bearbejdet, så den er lettilgængelig for børnene. Igennem hele bogen er der humoristiske farveillustrationer, der understøtter læsningen. Historierne i denne serie vil være velkendte for mange børn, da der er tale om bearbejdede genfortællinger af ældre historier. 1.-3. kl.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Gåsen der lagde guldæg blev skrevet den 15-06-2017 af forfatteren Mairi Mackinnon. Du kan læse bogen Gåsen der lagde guldæg i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mairi Mackinnon.

| eReolen

Vi er endnu ikke stødt på en boganmeldelse af 'Gåsen der lagde guldæg' af Mairi Mackinnon i de 284 aviser, blogs og andre medier, vi følger. Men vi har fundet 75.785 andre anmeldelser af bøger.

Gaasen, Restaurant • Svendborg • Syddanmark •

Gåsen der lagde guldæg Forfattere: Mairi Mackinnon Udgiver: Forlaget Flachs Beskrivelse: Dette er en ny serie henvendt til begynderlæsere. Det kræver træning at blive en god læser - og det skal være sjovt og underholdende at læse. Det er vores håb, at bøgerne i denne nye serie kan bidrage til ...

RELATEREDE BØGER

Pragincidenten
Armé og amour: En dagbog fra Napoleonstiden
Simsalahik 2: Den hikkende heks og den forsvundne veninde
Kappadokien - Cappadocia
Grenoble - Chambery
Fremmede
Peter Pedal opdager en dinosaur
Liget i sneen
Manden i skyggerne
Det rimer nu til julefest
Mellemlederens dilemmaer
How to Live on 24 Hours a Day
1000 prik-til-prik - Storbyer
Hippie - the Danish case
Standpoints: 10 Old Ideas In a New World
Dømt til ensomhed
Mad med respekt
Om at skrive