Pax - nøkken

UDGIVELSESDATO 07-03-2017
FORFATTER Åsa Larsson
ISBN 9788771654370
FILSTØRRELSE 10,72 MB
FILNAVN Pax - nøkken.pdf
Defalske9ere.dk Pax - nøkken Image
ANGSTEN ER ET FÆNGSEL.Da Alrik og Viggos skole afholder sin årlige temadag ude på den frosne sø, sker der noget skrækkeligt. Alrik går gennem isen! Kan det være nøkken, det farlige vandvæsen, der ligger på lur i dybet? Samtidig er der kommet en ny slotsfoged på Gripsholm Slot, men der er noget skummelt ved ham.Og så er drengenes mor dukket op i Mariefred ... med en slem overraskelse!Nøkken er sjette bog i PAX-serien, en serie for de 10-13-årige om brødrene Viggo og Alrik. Der kommer i alt ti bøger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Pax - nøkken-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Åsa Larsson. Med webstedet defalske9ere.dk læses Pax - nøkken online nu så nemt!

Få PAX 6: Nøkken af Ingela Korsell som lydbog i Lydbog ...

"PAX: PAX 6: Nøkken" [1. udgave, 1. oplag] af Åsa Larsson og Ingela Korsell - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Seriebøger. Udgivet 01/08-2016. Vejer 391 g og måler 213 mm x 138 mm x 26 mm. 224 sider. ANGSTEN ER ET FÆNGSEL Da Alrik og Viggos skole afholder sin årlige temadag ude på den frosne sø, sker der noget skrækkeligt.

PAX 6: Nøkken af Henrik Jonsson, Ingela Korsell, Åsa Larsson

ANGSTEN ER ET FÆNGSEL Da Alrik og Viggos skole afholder sin årlige temadag ude på den frosne sø, sker der noget skrækkeligt. Alrik går gennem isen! Kan det være nøkken, det farlige vandvæsen, der ligger på lur i dybet? Samtidig er der kommet en ny slotsfoged på Gripsholm Slot, men der er noget skummelt ved ham. Og så

RELATEREDE BØGER

The Little Mermaid - Embroidery & Story Inspired By Hans Christian Andersen
GODNATHISTORIER
Mod til at være dig
Pigen med det gyldne ansigt
Musik, krop og følelser
Ormene på Carmine Street
Vrede
Tilbudsloven
Spellbound
Landfast
K niinku Klara 1 - Sydänystävät
Kokkeriet
Voxeværk
Kviksand & Overgang og novellerne