Natten i Rom

UDGIVELSESDATO 12-01-2017
FORFATTER Jørgen Sonne
ISBN 9788711714522
FILSTØRRELSE 10,90 MB
FILNAVN Natten i Rom.pdf
Defalske9ere.dk Natten i Rom Image
Rom omkring år 1800. Stemningen i gaderne er præget af uro. Bonapartes styrker har vendt det italienske samfund på den anden ende. Nu hersker kriminalitet, fattigdom og fupmageri i den gamle oldtidsby. Midt i dette virvar ankommer den danske maler, Mikkel, og der går ikke lang tid, før han er spundet ind i den politiske hvepserede ...Jørgen Sonne (1925-2015) dansk forfatter, digter, anmelder, oversætter og cand.mag. i historie og engelsk. Jørgen Sonne debuterede med en digtsamling i 1950. Sidenhen er blandt andet udkommet:'Elisabeth I's og Shakespeares England' (1961), 'Blå turist' (1971), 'Natten i Rom' (1983), 'Elskovs grønne ø' (1984), samt det humoristiske erindringsværk 'Fra jul til jul' (1994).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Natten i Rom-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Jørgen Sonne. Med webstedet defalske9ere.dk læses Natten i Rom online nu så nemt!

Natten i Rom | Litteratursiden

Natten i Rom. 4.0 1 5 Forfatter: Jørgen Sonne. Findes som e-bog. Rom omkring år 1800. Stemningen i gaderne er præget af uro. Bonapartes styrker har vendt det italienske samfund på den anden ende. Nu hersker kriminalitet, fattigdom og fupmageri i den gamle oldtidsby.

Tripadvisor | Rom om natten e-cykeltur leveret af Roma ...

Rom (italiensk: Roma) er hovedstad i Italien og landets største og mest befolkningsrige by med 2.872.800 (2018) indbyggere.. Vatikanstaten er en enklave i Rom, som er Den Hellige Stols suveræne territorium.Denne stat er den mindste i verden. Rom er i dag moderne og kosmopolitisk.Byen er den tredjemest besøgte turistdestination i EU og en by med stor kulturel og politisk betydning.

RELATEREDE BØGER

Karmafri i den nye tiden
Tilde 1 - Overlevelsesguide til det perfekte liv ( ... eller måske til komplet kaos)
Praktisk klinisk smertebehandling
Lader tværgående hospitalsledelse sig gøre?
Den der frygter ulven
Maigret og de to hængte
Den moderne by
Jean Santeuil bind 2
Eu a vi dançar em Paris - Conto Erótico
Czas przed śmiercią: część 5
Se ikke væk
Bror din på prærien
Fem gode minutter på jobbet
Sorgenfri
Sange ved Havet
Isblå spor
Mercy