Als

UDGIVELSESDATO 13-09-2019
FORFATTER H. E. Sørensen
ISBN 9788726190038
FILSTØRRELSE 6,21 MB
FILNAVN Als.pdf
Defalske9ere.dk Als Image
Sønderjyllands største ø, Als, er rig på historie. Her finder man massevis af oldtidsminder, og landsbyerne er endnu den dag i dag præget af de karakteristiske bindingsværkshuse. I H.E. Sørensens bog om Als kan du læse om hertuger, fogeder og fæstebønder, om Herman Bang, dommer Hahn og kong Christian II, som alle har været med til at sætte deres præg på øen og dens historie.H.E. Sørensen (f. 1940) har skrevet en lang række bøger om rejser, samfund og historie, og især Sønderjylland, hvor forfatteren selv har hjemme, har fået en stor plads i forfatterskabet. H.E. Sørensen er uddannet lærer, har været leder af Skærbæk museum og har gennem mange år drevet eget forlag.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Als-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter H. E. Sørensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Als online nu så nemt!

Als Motor A/S - Opel, Citroën, Hyundai og Fiat i ...

Velkommen hos Als Bilsyn Vi byder dig velkommen med personlig og fleksibel service fra vores synshal i Guderup ved Nordborg Dit lokale motorkontor Nu kan du også få udleveret nummerplader, få foretaget ejerskifte mv. i din lokale synshal.

Oplev ALSLINJEN | Als

ALS tilbyder mikrobiologiske og kemiske analyser af fødevarer, jord, vand, luft og bygningsmaterialer. ALS er akkrediteret af DANAK efter ISO 17025. Miljøanalyser. Fødevareanalyser. Specialanalyser. Rekvisition. Transport og emballage. Seneste nyheder. DRIFT HOS ALS I FORHOLD TIL CORONAVIRUS (COVID-19)

RELATEREDE BØGER

Da spin erobrede Danmark
Heksen Hissi #1: Heksen Hissi får hikke
Lindas tid
Det sidste testamente
Johan Ludvig Heibergs poetiske skrifter (bind 8)
Cirkeln sluts
Sjælens Amerika
Ulvens folk
Sammen og hver for sig
Vor frues kapel