Sats alt, Amina

UDGIVELSESDATO 16-05-2019
FORFATTER Annelie Drewsen
ISBN 9788740653915
FILSTØRRELSE 1,19 MB
FILNAVN Sats alt, Amina.pdf
Defalske9ere.dk Sats alt, Amina Image
Amina flygtede alene fra Somalia på grund af krig. Nu er hendes mor langt om længe ankommet til Sverige. Amina klarer sig godt i hendes nye hjemland: Hun går i skole, har fået venner og træner i den lokale løbeklub.Til sommer er der ungdoms-EM, og Amina drømmer om at blive udtaget til landsholdet. Men det kræver to ting at blive udtaget. Hun skal løbe hurtigere end nogen anden, og hun skal blive svensk statsborger. Amina træner og træner, men bliver alligevel ikke hurtigere. Og hvad nu, hvis hun ikke får lov at blive svensk statsborger?Sats alt, Amina! er en spændende bog, som giver et indblik i, hvordan det er at være flygtning med de oplevelser, som kan følge med.Bogen er den fjerde i serien om Amina. Den kan også læses selvstændigt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sats alt, Amina-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Annelie Drewsen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sats alt, Amina online nu så nemt!

Sats alt, Amina af Annelie Drewsen | Køb bogen hos Dagens Bog

Sats alt, Amina! Af Annelie Drewsen (2019) Reservér Gennemse. Serie. 4. del af: Løb, Amina! Amina drømmer om at kvalificere sig til ungdoms-EM i løb. Hun må derfor træne hårdt for igen at blive den hurtigste på løbeholdet. Men måske træner hun for hårdt og kan man komme på landsholdet, ...

Sats alt, Amina - Turbine Undervisning

Sats alt, Amina antal. Tilføj til kurv. Kategori Børneromaner Forfatter Annelie Drewsen Illustrator Anders Westerberg ISBN 9788740653915 Original titel Satsa allt, Amina Oversat af Eva Mosegaard Amdisen Indbinding Hardback Sider 78 Udgivelsesdato 16-05-2019 Originalt sprog Svensk Tag Annelie Drewsen. Del.

RELATEREDE BØGER

Den hule pige
Summoner #3: Det endelige opgør
Den evige higen
Mäster Olof
Knitwear
Hvad køer ved om livet
Alene 6: Dimension fire og en halv
Dom över död man
Homo Metropolis 2010-2012
Batakernes bedstefar – En roman om Sumatra-missionæren, sydslesvigeren Ludwig Nommensen
På et øjeblink
Himmelbegravelse
Koldt blod 16 - Tyvebanden
K for Kara 16 - Totally Perfect
U gospodarovoj milosti - Seksi erotika
Måneguld