Dødelandet

UDGIVELSESDATO 23-05-2013
FORFATTER Richard Montanari
ISBN 9788771375572
FILSTØRRELSE 9,20 MB
FILNAVN Dødelandet.pdf
Defalske9ere.dk Dødelandet Image
August er årets ondeste måned, tænkte Jessica. T.S. Eliot påstod ganske vist, at den ondeste måned var april, men han havde heller aldrig arbejdet i Philadelphia-politiets drabsafdeling. I april spirede håbet endnu. August havde kun én ting at byde på: hede. Ubønhørlig, hjernelammende, sjælsødelæggende hede. Den lagde sig over byen som en halvrådden presenning og fremkaldte alle former for sved, stank og ondskab. Et slagsmål i marts var et mord i august.En bortløben teenagepige bliver fundet død i en udstillingsmontre i den nordlige, farlige del af Philadelphia, mens byen er ved at kvæles i sommerheden. Det rutinerede makkerpar Jessica Balzano og Kevin Byrne bliver sat på sagen. Flere lig dukker op, alle ”anrettet” på besynderlige måder, og billedet af en usædvanlig, perverteret seriemorder med evner for magi og sære rebusser begynder at tage form. Hvad er det for en syg forestilling, den fantomagtige morder har kørende? Hvorfor skal pigerne dø? Og er det muligt at regne hans næste træk ud? Sagen bliver en besættelse for Balzano og Byrne, alt imens den uhyggelige illusionist forbereder sit shows sidste, store uforglemmelige nummer.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Dødelandet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Richard Montanari. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Richard Montanari bog online og også downloade det gratis!

Få Dødelandet af Richard Montanari som e-bog i ePub ...

Dødeladen fra ca 1700 tallet er et trivelig treffpunkt med uformell atmosfære - et sted der du virkelig vil trives.

Få Dødelandet af Richard Montanari som Indbundet bog på ...

Få Dødelandet af Richard Montanari som e-bog på dansk - 9788771375572 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Genspejl
Pantins krønike
Islamisk filosofi
Bladet i bogen
Kindtanden Knud
Luxure en Russie impériale - Une nouvelle érotique
Mężczyzna z przepiłowaną czaszką
München und Umgebung
Hemmelighederne bag et ægteskab
Træn, spis, lev
Dødsfælden
Vad mitt öga såg
Slugten
Blodbrødre 3 - Broderskabet
Juristen
Familien Skurk i zoologisk have
Amerikanerne