Hjertets hemmeligheder

UDGIVELSESDATO 27-07-2017
FORFATTER Elizabeth Buchan
ISBN 9788711714621
FILSTØRRELSE 2,46 MB
FILNAVN Hjertets hemmeligheder.pdf
Defalske9ere.dk Hjertets hemmeligheder Image
Agnes Champion er tredive, da hun arver Flagge House efter sin onkel. Hun skal samtidig bo sammen med sine kværulerende tanter, og det er derfor noget af en prøvelse. Agnes arbejder energisk på at få repareret godset og har dårligt nok tid til at beskæftige sig med sine to vidt forskellige tilbedere.Julian er en særdeles charmerende entreprenør, som måske er mere forselsket i Agnes’ hus end i hende selv. Andrew kæmper for at forhindre, at hans økologiske landejendom bliver eksproprieret. Samtidig er hans ægteskab på vej til at blive opløst.Og så er der Kitty, Julians elskerinde gennem mange år. Tilsyneladende en skrøbelig person, men hun opgiver ikke uden videre det forhold til Julian, som det har taget år at opbygge.Langsomt tager en kvartet af elskende form med alle dens afskygninger af lidenskab og forventninger, men kun to af personerne finder lykken.OM BOGENHjertets hemmeligheder - sådan en bogtitel lyder lovende for alle os, der sluger en ny Binchy, Pilcher, Trollope, Wesley og alle de andre... Bogens personer træder alle i karakter, og man er ret opsat på at følge deres skæbne fra afsnit til afsnit. Bliver det Andrew eller Julian, der løber med Agnes?Buchan er vældig god til at tegne psykologiske, troværdige portrætter og man føler sig godt underholdt. Det er som at spise et dejligt stykke wienerbrød... - Litteratursiden
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Hjertets hemmeligheder-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Elizabeth Buchan. Med webstedet defalske9ere.dk læses Hjertets hemmeligheder online nu så nemt!

Hjertets Hemmeligheder Af Ib Michael, Lydbog - køb bøger ...

Køb Hjertets hemmeligheder af Elizabeth Buchan som e-bog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. Agnes Campion er tredive, da hun arver Flagge House efter sin onkel. Hun skal samtidig bo sammen med..

Hjertets hemmeligheder | Arnold Busck

'Hjertets hemmeligheder' er en dejlig bog at sidde med i hånden, imens man tænker over alt det, forfatteren har valgt at indvie sin læser i. Teksterne, der alle er selvbiografiske, er formet som både essays, erindringer, rejseberetninger og noveller; nogle har været bragt før i andre sammenhænge, men de fleste er nye.

RELATEREDE BØGER

Čistač 5: Ti si sljedeći
Mastery Of Self
Deep and Dirty with the Ex-Mother-in-Law
Tyveri fra Liselund Slot
Ravnkel Frejsgodes saga
Tortur
Frihedsfeministen
Moms & AfgiftsMemo februar
Kampdag
Bellarosa-forbindelsen
Dansk oplysningsfilosofi
Grill & Camping - På Fyn
Tilly Trotter: kärlekens höst
Slangesommer
Amsterdam Walks
Rhodos