Cherub 5 - Dommedagskulten

UDGIVELSESDATO 24-05-2018
FORFATTER Robert Muchamore
ISBN 9788772006567
FILSTØRRELSE 7,37 MB
FILNAVN Cherub 5 - Dommedagskulten.pdf
Defalske9ere.dk Cherub 5 - Dommedagskulten Image
Vi er nået til femte bind i den populære agentserie om børneagenterne i CHERUB. Et hold CHERUB-agenter har opdaget en forbindelse mellem øko-terrorgruppen Help Earth og en velhavende religiøs sekt kendt under navnet The Survivors. James sendes på mission til Australien for at infiltrere sekten. Det er James’ hidtil hårdeste job.The Survivors’ hovedkvarter ligger isoleret ude i den australske ”Outback” - der hvor kragerne for længst er vendt. Der er 1000 kilometer til den nærmeste by, og de teknikker, sekten benytter for at hjernevakse sine medlemmer, sætter ham under et konstant og massivt pres.Denne gang er James’ mission ikke kun en kamp mod terrorister, det er også en kamp for ham om at opretholde sin mentale stabilitet. Bøgerne kan læses separat.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Cherub 5 - Dommedagskulten-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Robert Muchamore. Med webstedet defalske9ere.dk læses Cherub 5 - Dommedagskulten online nu så nemt!

Cherub 5 - dommedagskulten af Robert Muchamore | Bog & idé

Dommedagskulten - Cherub 5 - Hæftet, Anden, Anden bog, Dommedagskulten Et hold Cherub-agenter har opdaget en forbindelse mellem øko-terrorgruppen Help Earth og en velhavende religiøs sekt kendt under navnet The Survivors. James sendes på mission til Australien for at infiltrere sekten. Det er James hidtil hårdeste job.

Cherub 5 - Dommedagskulten af Robert Muchamore - Hæftet ...

Dommedagskulten book. Read 355 reviews from the world's largest community for readers. Vi er nået til femte bind i den populære agentserie om børneagente...

RELATEREDE BØGER

Flix & Flax #1: Flix & Flax får et kæledyr
Vildheks 3: Kimæras hævn
Fallet med pakistanerna
Mexico Border States: Coahuila, Nuevo Leon, Tamaulipas
Det ved vi om betydningen af voksen-barn-kommunikation
Daginstitutionen til hverdag
Estudio en escarlata
Hos fuglene
Kritik af den negative opbyggelighed
Tarkovskijs heste
Utopia t/r
Drabsagen med det forsvundne lig
Sprogmiljøer i børnehøjde
Det sku' nødig hedde sig
Under den rutiga flanellskjortan - erotisk novell