Bliv voksen med manér!

UDGIVELSESDATO 01-11-2018
FORFATTER Mikkel Styrbjørn Hartvig Andersen
ISBN 9788797074305
FILSTØRRELSE 3,47 MB
FILNAVN Bliv voksen med manér!.pdf
Defalske9ere.dk Bliv voksen med manér! Image
At blive voksen er en periode med mange omvæltninger i et ungt menneskes liv, som indbefatter dels HOVEDET, KROPPEN, MANÉRERNE, BEKLÆDNINGEN og ikke mindst den både kort- og lansigtede STRATEGI der lægges for livet. En masse af de ovenstående 5 grundforhold er ofte baseret på uskrevne regler, råd og vejledning. Men hvad hvis du ikke nødvendigvis har den vejledning eller opdragelse til rådighed i større eller mindre grad? Hvorfra skal man få det at vide?Gode manerer har intet at gøre med at opføre sig ’fisefornemt’ eller fremstå ’bedre’ end andre. Det, at være et godt og lykkeligt menneske hænger absolut sammen med gode vaner, kompetencer, empati ikke mindst evnen til, at udvise gode manerer baseret på almen dannelse. Alt sammen funderet på en base af personlighedens to grundpiller: Selvværdet og selvtilliden.Bogen, AT BLIVE VOKSEN MED MANÉR! nedfælder alle de grundlæggende forhold i en opslagsbog, hvori der både er overordnede tanker, råd helt og praktiske tips til binding af butterfly eller hvorledes vi som mennesker opfatter samme ting forskelligt - både i ord, billeder og illustrationer.Rigdom og velstand er ikke bare et spørgsmål om materielle besiddelser, men i høj grad et spørgsmål om hvad du har mellem ørerne, uanset om det er tillært viden, kompetencer eller måden du begår dig gennem livet og dine omgivelser. Mellem ørerne ligger i realiteten den største formue du har og jo tidligere det indses, desto bedre. Og den ’rigdom’ bør være til rådighed hos alle og ikke kun de priviligerede og ’heldige’ i livets lotteri.De forskellige afsnit indeholder indlæg fra Claus Roager, Hans Natorp, Gitte Hornshøj og Christian Liebergreen, som alle bidrager med deres indsigt og erfaringer undervejs.Denne bog tager udgangspunkt i den europæiske og amerikanske kultur og dannelse, som i de seneste 70 år har knyttet sig tættere og tættere sammen og det er i dette alle de mange tips, råd og vejledninger tager deres udgangspunkt i. Og selvom, der alene i Europa findes meget store kulturelle forskelle, har vi også en del til fælles og ’grundreglerne’ er de samme.Bogen er på 240 sider, hardcopy, med billeder og illustrationer til at understøtte budskaberne. Den er designet med henblik på at fungere som et opslagsværk til gentagen brug, men kan selvfølgelig også læses kronologisk efter lyst.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Bliv voksen med manér!-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Mikkel Styrbjørn Hartvig Andersen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Bliv voksen med manér! online nu så nemt!

Nan Thorup Rostock bøger | Bøger skrevet af Nan Thorup ...

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af BLIV VOKSEN MED MANÉR! af Mikkel Styrbjørn Hartvig Andersen

En Verden Af Fysik B - Kasper Grosman Michelsen - Bog ...

Bogudgivelse Mikkel Styrbjørn Hartvig Andersen, 51 år og far til tre teenagere, har begået en bog, der hedder »Bliv voksen med manér!«. Bogen udkommer tilfældigvis i 100-året for Emma Gads berømete »Takt & Tone«. - Selvom jeg på ingen måde går hende i bedene, så er mange af budskaberne de samme.

RELATEREDE BØGER

Hemmelighederne på Nanreath Hall
Die Kreuzzüge
Hitlers dagbøger
Nordiske Kriminalsaker 1999
Innan slutet del 5
Stands ved Papago Wells
The Little Book of Hygge: The Danish Way to Live Well
Kulttur
Dithmarschen, Heide, Brunsbüttel
Pjok og Petrine 14 - Den skøre badedag
Jeg brød et løfte
Vanten
Lige om næste hjørne
Menneskets overnaturlige og åndelige evner
Borgen Unplugged #80 - EKSTRA: Så langt, så godt
Da jeg faldt
Jons kat er død
Vokseværk: erindringsskitser
Shakespeare
Fra ønske til virkelighed