Spelt

UDGIVELSESDATO 25-06-2016
FORFATTER Roger Saul
ISBN 9788772308791
FILSTØRRELSE 2,43 MB
FILNAVN Spelt.pdf
Defalske9ere.dk Spelt Image
Spelt - det sunde alternativ til hvede.Bogen Spelt er en fascinerende kogebog med et væld af opskrifter på kager, småkager, brød og hele måltider.Opskrifterne er alle lavet på basis af spelt, som med sin dybe nødeagtige smag, er anerkendt for sin fantastiske alsidighed. Fra brød og kager - fulde af smag, til skarpe, smuldrede kager, tærter og kiks, ris alternativer m.v., åbner spelt op for en helt ny verden af ​​bage og madlavnings muligheder. Prøv for eksempel et af de vidunderlige brød- eller hvad med en Marokkansk- 'Lam Speltotto', eller den forrygende 'sommer hindbær kage'.Med flere næringsstoffer end moderne hvede er spelt også lettere at fordøje, ligesom det er kendt for at medvirke til forebyggelse og behandling af ​​forskellige lidelser og tilstande.Allerede de gamle romere kaldte den for deres “energi-korn”, da Spelt indeholder ekstra meget energi.Spelt indeholder mere protein, er nemmere at fordøje og har et bredere spektrum af næringsstoffer end moderne indavlede sorter af hvede. Endnu vigtigere, indeholder spelt de såkaldte plante lignaner (antioxidanter og phytoøstrogener), der menes at hjælpe mod en lang række forskellige sygdomme inklusive kræft, hjertesygdomme og astma.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Spelt er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Roger Saul. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Roger Saul bog online og også downloade det gratis!

Spelt - Wikipedia

Spelt makes a hearty addition to stuffings, soups, salads, pilafs and risottos. It can also be bought as white and wholewheat flour and used in bread and baking. Spelt is rich in dietary fibre, thiamin, copper, manganese, niacin and phosphorus, vitamins B2 and 3. Prepare it. Rinse both pearled or whole spelt well before using. Store it

Speltmel - Wikipedia, den frie encyklopædi

Spelt (Triticum spelta; Triticum dicoccum), also known as dinkel wheat or hulled wheat, is a species of wheat cultivated since approximately 5000 BC.. Spelt was an important staple food in parts of Europe from the Bronze Age to medieval times.Now it survives as a relict crop in Central Europe and northern Spain, and has also found a new market as a "health food".

RELATEREDE BØGER

Inden vi blev jeres
Hjernetræning
Ranchkrigen
You - TV tie-in
Nye mål
S
Den blå vampyr
Broderi - naturligvis
Nordstjernen
Fantasiens hjemlande
Hun kom med diligencen