Sæt dit rod på plads

UDGIVELSESDATO 30-01-2013
FORFATTER Charlotte Wieth-Klitgaard
ISBN 9788771374568
FILSTØRRELSE 5,86 MB
FILNAVN Sæt dit rod på plads.pdf
Defalske9ere.dk Sæt dit rod på plads Image
Mangler dit klædeskab en hylde, dit døgn et par timer, savner du overblik eller skygger gamle vaner for nye initiativer?Så begynd på en frisk med at rydde op, sortere og prioritere. I Sæt dit rod på plads får du gode råd til at få bedre styr på dit kaos. Hjælp til at organisere alt fra kælder og køkken til bil eller børneværelse, så du virkelig kan ånde lettet op.For rod er en tidsrøver, rod koster penge, og rod står i vejen. Giv dig selv lidt luft med en gang lugning i kalenderen, eller udsæt stuen for en overhaling, så familien får bedre rum. Når der er styr på rodet, vokser overblikket, og du undgår mange konflikter.Sæt dit rod på plads er en praktisk håndbog. Her er ingen løftede pegefingre, men enkle metoder til at få rodet sat på plads, så energien kan flyde og roen sænke sig. Læs bogen fra ende til anden, eller brug den som opslagsbog til praktisk problemløsning, der hvor udfordringerne er størst.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Sæt dit rod på plads er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Charlotte Wieth-Klitgaard. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Charlotte Wieth-Klitgaard bog online og også downloade det gratis!

Sæt dit rod på plads PB (Bog, Paperback, Dansk) af ...

sæt dit rod på plads og brug din tid på det, som g, Af charlotte wieth-klitgaard og stine marie nielse, emne: personlig udvikling, 1. opl. 17x24 cm. 240 sider.

Sæt dit rod på plads - Personlig udvikling - Antikvariat ...

Jeg er nok den type, Charlotte og jeg i vores bog Sæt dit rod på plads kalder for "det tillærte ordensmenneske". En moderat blanding af en tidligere samler og rodehoved, der har måttet erkende, at overskuddet kommer med overblikket, og at overblikket nogle gange kræver en ekstra lille indsats.

RELATEREDE BØGER

Grundloven
Mancur Olson
Clinch
Fruen fra havet
Klovn
Acupuncture Meridians and Points
Concrete Mathematics: A Foundation for Computer Science
Mad med gran
Ordet på bordet
My Little Pony Elokuva
Armenia & Azerbaijan
Hvorfor bange for det ukendte?
Flashman og dragen