Fanget i fortiden

UDGIVELSESDATO 22-01-2016
FORFATTER Erik Schmidt
ISBN 9788711491294
FILSTØRRELSE 7,74 MB
FILNAVN Fanget i fortiden.pdf
Defalske9ere.dk Fanget i fortiden Image
Pludselig skete der noget. Først ganske svagt, så tydeligere. En meget skarp tone, næsten som en fin sirenetone, nåede Torbens ører. Det var, som om den trængte helt ind i hjernen og til sidst fyldte den totalt. Samtidig blev tingene omkring ham utydelige. Det er ligesom at blive bedøvet, nåede han at tænke.Så var de to sæder tomme. Men sirenelyden fortsatte, og hovedtelefonerne svingede lidt frem og tilbage i spiralophænget. Der lød en svag knirken. Døren gik langsomt op, og en mand listede hurtigt ind.Vandet drev fra hans frakke. Han tørrede regnen af ansigtet, lagde frakken på bordet og gik hen til det sæde, Torben havde siddet i. Hurtigt satte han sig, tog hovedtelefonerne på, trak hjelmen ned – og følte, hvordan tågen lagde sig på hovedet.Snart var han forsvundet. Professor Niels Bille og Torben havde fået føleskab til året 1711. Kessel var rejst med!Det lyder som en science fiction-gyser – og Erik Schmidts bog er science fiction, men helt, helt anderledes end det kunne ventes. I denne fantasifulde fortælling væves nutid, fortid og fremtid sammen i en serie forbløffende oplevelser, båret af en stigende spænding, der kulminerer i den overraskende afslutning!
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Fanget i fortiden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Erik Schmidt. Med webstedet defalske9ere.dk læses Fanget i fortiden online nu så nemt!

Se Fanget af fortiden (1993) online - Blockbuster

A double b Feat M.I.C.N - fanget i fortiden.

Fanget i fortiden - Bøger - CDON.COM

Fanget i fortiden De oprindelige folk kom først, men er i koloniseringens navn blevet mindretal i deres egne områder. Mød de oprindelige folk og de problemer, de lever med i Grønland, Finland, USA, Canada og Australien.

RELATEREDE BØGER

Monte-Criston kreivi 1
Der achtsame Mr. Caine und die Tote im Tank
Diktator
Fuldmånehunden
Altid håb
France blad 340: Bouches du Rhone, Var
Hjerteklinikken
Så hellere mor!
Dage skifter lys
Wittgenstein
Tom K´s Sjette Le Mans-triumf
Videndeling, der virker
De små lærer - Skriv og visk ud - Klar til skole
Fiji
Vil Gud slå min sjæl ud i vandet som et æg
Grevinden - Et portræt af Grevinde Danner
Tavshedens hus
To om tro
I blinde