Stedbror

UDGIVELSESDATO 31-01-2017
FORFATTER Isabella J. Steinicke
ISBN 9788771903904
FILSTØRRELSE 10,82 MB
FILNAVN Stedbror.pdf
Defalske9ere.dk Stedbror Image
Emmas forældre er gået fra hinanden, og Emma har boet alene sammen med sin mor, så lang tid hun kan huske. Da morens kæreste, Per, sammen med sønnen Hans flytter ind, betyder det, at Emmas liv ændres radikalt. Emma og Hans udvikler et tæt forhold, der i høj grad er belastet af Pers depression. Trods forældrenes advarsler om, at de kun skal være venner, bliver Emma og Hans hurtigt tiltrukket af hinanden. Forholdet kompliceres af Pers depres­sion som følge af hans kones død. Derfor holder de deres følelser for hinanden hemmelige. Hans’ og Emmas følelser forbliver en hemmelighed, indtil de må indse, at de er nødsaget til at se realiteterne i øjnene, selvom det får vidtrækkende konsekvenser.Uddrag af bogen”Havde du en god fødselsdag?” spurgte jeg.Det trak opad i hans ene mundvig, og han sendte mig et skævt smil. ”Den var okay,” sagde han.”Okay?” spurgte jeg.Han nikkede. ”Jeg var i byen den aften.””Med dine venner?” Jeg havde lyst til at slå mig selv. Hvem ellers? Fremmede?Han smilede et oprigtigt smil. ”Hvad vil du?” spurgte han.Det havde jeg lige sagt. Med din fødselsdag. ”Jeg …” Jeg gik i stå.Han så på mig.Jeg trak vejret ind. ”I København fandt jeg noget, som fik mig til at tænke på dig, fordi du havde fødselsdag, mens jeg var væk.” Mit ansigt føltes brændende, og jeg havde mit blik rettet mod gulvet.Han sagde ikke noget.Blev jeg nødt til at se op på ham? Jeg løftede langsomt blikket, forbi hans knyttede hænder og op til hans blå øjne bag brilleglassene.Sig noget, bad jeg ham indvendigt.Om forfatterenIsabella J. Steinicke (f. 1995) studerer engelsk og psykologi på Aalborg Universitet. Hun har altid læst og begyndte som femtenårig at skrive. Tiden bliver ligeligt fordelt mellem bøger, studier og skrivning. Interessen for menneskelige relationer i dagens Danmark inspirerede til bogen Stedbror.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Stedbror er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Isabella J. Steinicke. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Isabella J. Steinicke bog online og også downloade det gratis!

Mylius' stedbror brutalt myrdet | BT Kendte - www.bt.dk

Køb Stedbror af Isabella J. Steinicke som bog på dansk til markedets laveste pris og få leveret i morgen. Emmas forældre er gået fra hinanden, og Emma har boet alene sammen med sin mor, så lang tid hun ..

stedbror - Dansk-Engelsk Ordbog - Glosbe

Mylles stedbror myrdet Den dansker, der den 29. juni blev dræbt af pirater i Panama, var stedbror til Jørgen de Mylius Det var ombord på 'Antares' at Jørgen de Mylius' stedbror blev myrdet.

RELATEREDE BØGER

Grundtræk af en europæisk poetik. Religion og æstetik i romantik og modernisme
Benjamin Disraëli
Blot til pynt?
Kreativ tænkning
Troldguld
Wendy - Spor i sneen
Bonita Avenue
Skæbnesvangert møde på Hounslow Heath
Fortiden er her - hele tiden : brukerhåndbok i lokalhistorisk arbeid
Erik der Rote - Schiff und Schwert
Elämän havainnoita V
Følg mig