De genopstandne

UDGIVELSESDATO 13-04-2017
FORFATTER Hans Jørgen Lembourn
ISBN 9788711747186
FILSTØRRELSE 7,30 MB
FILNAVN De genopstandne.pdf
Defalske9ere.dk De genopstandne Image
'Han fandt hende i en ruin. I et værelse der kun manglede én væg. Hun lå på en gammel jernseng uden madras.'Hans Jørgen Lembourn (1923-1997) var en dansk forfatter, journalist og politiker. Lembourn debuterede som skønlitterær forfatter i 1950 med romanen 'Sandhedens forbandelse'. Inspirationen til romanens handling fandt han i Den Græske Borgerkrig (1946-49), som han tidligere havde dækket i jobbet som journalist. I en længere årrække sad han i Folketinget for Det Konservative Folkeparti (1964-77), var formand for Dansk Forfatterforening (1971-81) og sad i Dansk Kunstråd (1978-87).Hans Jørgen Lembourns forfatterskab består af fiktionsværker såvel som essays.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen De genopstandne blev skrevet den 13-04-2017 af forfatteren Hans Jørgen Lembourn. Du kan læse bogen De genopstandne i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Hans Jørgen Lembourn.

Klumme: De genopstandne og de døde | viborg-folkeblad.dk

Den genopstandne gringo Morten Hesseldahl rammer rent i sit generationsportræt af de cirka 50-årige med de gode karrierer, men knap så meget mening i tilværelsen. Efter endt læsning af Morten Hesseldahls roman, »Manden fra lavlandet«, sidder man tilbage med den tanke, om ikke flere kunne have brug for et chok for at finde ind til kernen af sig selv?

Den genopstandne gringo - Berlingske.dk

Beskrivelse af De genopstandne af Hans Jørgen Lembourn. Uddrag. Forlagsbeskrivelse "Han fandt hende i en ruin. I et værelse der kun manglede én væg. Hun lå på en gammel jernseng uden madras." Hans Jørgen Lembourn (1923-1997) var en dansk forfatter, journalist og politiker.

RELATEREDE BØGER

Søvejen
Overløber
Det Hemmelige Rige: Fest på Juleslottet
Storytelling - branding i praksis, 2. udgave
I ly af mørke
K for Klara 3 - Kyss meg nå!
Jeg er Elvis!
Piraternes ø
Freddy og monstrene #2: Film på slottet
Hornblower går i aktion
Bouffanelle
Geronimos hævn
Heidi