Kvindernes bog

UDGIVELSESDATO 05-11-2014
FORFATTER Jytte Rex
ISBN 9788702163049
FILSTØRRELSE 9,21 MB
FILNAVN Kvindernes bog.pdf
Defalske9ere.dk Kvindernes bog Image
Ny udgave af forfatteren og filmkunstneren Jytte Rex' debutbog fra 1972, der i mellemtiden er blevet en klassiker.'Kvindernes bog' er et udsnit af en lang række historier fortalt af kvinder om drømme, mænd, kjoler, orgasmer, skyer, fødsler, kærlighed, barndom, kærlighed, fødsler, frihed, æbleskiver, politi, breve og meget andet. En stor rig collage af kvindebilleder - modbilleder til de idealiserede og ofte forvrængede fremstillinger vi fyldes med gennem opdragelsen, presse og litteratur.Naja Marie Aidt har skrevet efterord til bogen. Jytte Rex har revideret teksten og skrevet nyt forord.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kvindernes bog blev skrevet den 05-11-2014 af forfatteren Jytte Rex. Du kan læse bogen Kvindernes bog i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jytte Rex.

Kvindernes Blå Bog er udkommet i dag

Kvindernes krig Af Anne-Cathrine Riebnitzsky En bog man bliver klogere af, klogere på hvad vi foretog os i Afghanistan, hvordan det er at være kvindelig soldat og hvordan det er at være kvinde i et muslimsk land - i krig.

Kvindernes bog af Jytte Rex

Fra 1923 til 1961 var Sprogø ø-anstalt for »seksuelt løsagtige« og »moralsk defekte« kvinder, der blev isoleretfra det omgivende samfund, helt i tråd med samtidens socialhygiejniske forestillinger om at forhindre udbredelse af dårligt arvemateriale. Nu har doktor i specialpædagogik Birgit Kirkebæk skrevet Sprogøpigernes historie.

RELATEREDE BØGER

Lov om tjenesteydelser i det indre marked
Mentorskabets muligheder
Tre teenagere bag vandalisme
The Little Mermaid - Embroidery & Story Inspired By Hans Christian Andersen
Nye fisketure med Jens Ploug Hansen
Skindød
Den danske republik
Jenny, a kalóz - Szex és erotika
Monte Cassino
Vægten af omstændigheder
Vildskud
Sjælemesse
Meningen med livet
Science in Denmark
Gæstebud
Sørensens Wagner
Filosofi og etikk i barnehagen