Springtur

UDGIVELSESDATO 30-08-2018
FORFATTER Poul-Henrik Trampe
ISBN 9788726068696
FILSTØRRELSE 5,91 MB
FILNAVN Springtur.pdf
Defalske9ere.dk Springtur Image
Allan er småkriminel med en ulykkelig forhistorie – det samme er Maja. Men da deres veje helt tilfældigt krydser hinanden, finder de ud af, at livet måske ser lysere ud, end de gik og troede. 'Springtur' er fortællingen om, hvordan mødet mellem mennesker helt uventet kan vende op og ned på tilværelsen.Poul-Henrik Trampe, 1944-1982, var oprindeligt journalist og debuterede i 1970 som forfatter. Stærkt inspireret af Sjöwall og Wahlöö skrev han en række kriminalromaner med politimanden Kurt Jørgensen som bærende figur. Trampe blev en uhyre produktiv forfatter og skrev ud over sine krimier og journalistik også revytekster, børne- og ungebøger og musiktekster. Også radio-/tv-spil mestrede han og var blandt andet ophavsmand til de populære, humoristiske film om Familien Gyldenkål. En årrække arbejdede han desuden med en række psykologisk funderede romaner om parforhold. Personligt kæmpede han med en bipolar lidelse, og i 1982 forsvandt han sporløst under en tur med Oslobåden. Hans lig drev senere i land i Kristiansand i Norge.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Springtur blev skrevet den 30-08-2018 af forfatteren Poul-Henrik Trampe. Du kan læse bogen Springtur i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Poul-Henrik Trampe.

Bongo tog på springtur - GIVSKUD ZOO

springtur substantiv, fælleskøn (opslaget er forkortet - læs hele artiklen på ordnet.dk)-en, -e, -ene kendt fra 1958 • kortvarig, forbudt udebliven fra (især) et fængsel i forbindelse med en tilladt udgang. Nye ord i dansk Dansk Sprognævn Gå til ordbogens hovedside: dsn.dk/noid

Scope > Film > Springtur i Toscana

Få Springtur af Bent Hendel som e-bog på dansk - 9788711621752 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Vredens børn
Nattens hus #8: Vækket
Jul på Borgen IV
Przygody Sindbada Żeglarza
Alibi overflødigt
Heksejægeren - jeg er Grimalkin
Walking in Umbria: 40 walks in the 'Green Heart' of Italy
Lars Elstrup - fra indersiden
An Illustrated Treasury of Swedish Folk and Fairy Tales
The Vampire Diaries #4 Genforening
På flugt gennem virkeligheden
Lysande utsikter
Døden i kjole og hvidt
Wenus w futrze
Vejen til Lykke
Cavakungen
Skolen i Morgen. Nr. 6. Marts 2013. 16. årgang. Tema: Socialt udsatte børn
Tunes for All?
Moder, søster, elskte
En kvinde vågner