Tilde vil være et spøgelse

UDGIVELSESDATO 08-02-2019
FORFATTER Allan Kolstrup
ISBN 9788726069815
FILSTØRRELSE 7,42 MB
FILNAVN Tilde vil være et spøgelse.pdf
Defalske9ere.dk Tilde vil være et spøgelse Image
Tilde synes, det kunne være sjovt at være et spøgelse og rigtig gøre folk bange. Derfor klæder hun sig ud som et spøgelse for at forskrække sin moster. Bagefter fortæller moster en spændende historie om, da hun selv mødte et rigtigt spøgelse.Allan Kolstrup er en dansk forfatter, der er kendt for sine børne- og ungdomsbøger, der tager fat på alvorlige emner som demens, at sniffe lightergas, skilsmisse og ungdomskriminalitet. Allan Kolstrup arbejdede i 37 år som folkeskolelærer og skrev bøger ved siden af.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Tilde vil være et spøgelse er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Allan Kolstrup. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Allan Kolstrup bog online og også downloade det gratis!

Tilde vil være et spøgelse | Litteratursiden

Tilde møder en vagabond. Af Allan Kolstrup (2019) Dansk . Materialesamling: Tilde vil være et spøgelse. Af Allan Kolstrup (2019) Dansk . Materialesamling: Tilde vil ikke sove alene. Af Allan Kolstrup (2019) Bibliotekernes e-bøger og netlydbøger Om eReolen. Forening eReolen;

Tilde vil være et spøgelse af Allan Kolstrup (e-bog, epub)

Tilde vil være et spøgelse Forfatteren er Allan Kolstrup. Den handler om en pige som hedder Tilde. Hun får besøg af sin moster Lone, som er god til at fortælle spøgelseshistorier. De skal sove sammen. Tilde glæder sig til hun skal sove.

RELATEREDE BØGER

Elefantens hukommelse
Stjernebarn
Slovakia & Hungary
Literacy og sproglig diversitet
Er du sej eller ej?
The House of Happiness - The Pink Collection 21
Mona og Leo
Find Holger nu
Ib har pip
Dragen og de tre soldater
Knøs og Tøs
Aktionslæring
Blood feud
Omsorg i barnehagen
Dage, jeg vil huske
100 års boksning i USA - 1990 erne
Lysende republik
Forestilling om det tyvende århundrede, mr
Mig & Joe