Kærlighedens kåbe

UDGIVELSESDATO 21-04-2016
FORFATTER Thit Jensen
ISBN 9788711492314
FILSTØRRELSE 10,64 MB
FILNAVN Kærlighedens kåbe.pdf
Defalske9ere.dk Kærlighedens kåbe Image
Thit Jensens smukke fortælling om en ung mands håbløse kamp mod sygdommen tuberkulose. Romanen beskriver den tragiske skæbne, som pludselig bliver virkelighed for ham og hans familie. I sin dagbog nedfælder den unge mand sine tanker gennem næsten 10 års sygdom i notater, der er fulde af både håb og vilje, men også af skuffelser og decideret opgivelse. Dagbogen bevidner også familiens forsøg på at støtte den unge mand ved at svøbe ham ind i en kåbe af kærlighed. Denne familiens varme kåbe bliver både en trøst for den unge mand, men den betyder også, at den tragiske virkelighed bliver svær for alle at se i øjnene.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Kærlighedens kåbe er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Thit Jensen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Thit Jensen bog online og også downloade det gratis!

Kærlighedens kåbe, Lydbog MP3 • Se priser (4 butikker)

Adventstid, december-kåbe. Aldrig glemmer denne jord. Aldrig glemme denne jord. Alting foldes ud. Alting foldes ud, når den gode Gud. At gå til en dør der er åben. Der var et land hvor alt gik galt. Jeg kender en vingård, Den Gode. Jeg vågnede glad. Jeg vågnede glad og jeg tænkte. Med et blev alt så stille. Marias smertesang. Mit navn ...

Kærlighedens kåbe af Thit Jensen

Kærlighedens kåbe, Lydbog MP3 - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 4 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Oprør fra udkanten
En seger för Britta och Silver
To knudrede ege
Greven
Det liberale oprør. Et optimismens budskab
Statsborger, intellektuel og dramatiker
Uortodoks
Den glade gartner
लाल हीरा - एक कामुक लघुकथा
Führen mit natürlicher Autorität
Fibervisions - cutting out middle management
Det eksplosive barn
Ο Χρυσοχέρης- Αισθησιακή ερωτική λογοτεχνία
Det Hemmelige Rige (32) Tryllekonkylien
La lista
Den hvidepige
Den lange neger
Sødalsfolkene 4
Mågelatter
Geheimnis der Götter. Flammen der Befreiung