Folkene på Lille Dyre

UDGIVELSESDATO 18-05-2017
FORFATTER Jens Skytte
ISBN 9788711580875
FILSTØRRELSE 1,63 MB
FILNAVN Folkene på Lille Dyre.pdf
Defalske9ere.dk Folkene på Lille Dyre Image
En roman om livet på gården Lille Dyre i det smukke Sindal i Nordjylland omkring år 1900.Bonden Knud ligger under for folkene på herregården Bjerregård, så da hans gode ven Søby Skovkrog bliver uvenner med 'bjerrefolkene' og beslutter sig for at rejse væk, gør Knud intet for at stoppe ham. En beslutning han fortryder mange gange siden.Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.Jens Skytte (1845-1928) dansk forfatter og skolelærer, født i Trelde i Sønderjylland. Navnet Jens Skytte er egentlig et pseudonym for Jens Nielsen Schjødt. Han debuterede i 1888 med novellesamlingen 'Jævne folk'. En stor del af Jens Skyttes forfatterskab beskæftiger sig med livet på landet og almuens svære levevilkår omkring århundredeskiftet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Folkene på Lille Dyre blev skrevet den 18-05-2017 af forfatteren Jens Skytte. Du kan læse bogen Folkene på Lille Dyre i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jens Skytte.

Jens Skytte - Folkene på Lille Dyre (Hæftet bog) [1 ...

Folkene på Lille Dyre (Hæfte, 2019) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 5 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

Folkene på Lille Dyre - E-bog - Jens Skytte - Mofibo

En roman om livet på gården Lille Dyre i det smukke Sindal i Nordjylland omkring år 1900. Bonden Knud ligger under for folkene på herregården Bjerregård, så da hans gode ven Søby Skovkrog bliver uvenner med "bjerrefolkene" og beslutter sig for at rejse væk, gør Knud intet for at stoppe ham.

RELATEREDE BØGER

Attentat!
OLD EUROPE FIRST CIVILIZATION 7000 - 3000 BC
Operation Livvagt
Lär känna psykopaten
Den tabte sejr
Liusė ir Ema vyksta į ekskursiją dviračiais
Komplottet mod Amerika
Vineta
7*framtiden
Vinterferien
Egil
Hillevi
Miehet mökkireissulla
Brevveksling med nordiske forfattere og videnskabsmænd (bind 7)
Restorativ yoga
The Aalborg PBL Model