Arnulf (hardback)

UDGIVELSESDATO 21-02-2018
FORFATTER Susanne Clod Pedersen
ISBN 9788771161991
FILSTØRRELSE 5,60 MB
FILNAVN Arnulf (hardback).pdf
Defalske9ere.dk Arnulf (hardback) Image
Til alle, der elsker historiens vingesus, nordisk mytologi, spænding, action, underfundig humor og den store episke fortælling.Stort anlagt serie om vikinger.Den unge viking, Arnulf, er vild som ørnen og ulven, der har givet ham navn.Han længes efter udfærd og dåd, men da broderen Helges skib vender blodigt hjem, knuses alle planer. Blind af sorg gør Arnulf sig skyld i både misgerning og forbrydelse og må flygte over hals og hoved med en norsk træl.Færden bliver farefuld, dramatisk og omtumlet. Plyndringstogt, kongemøde og blodige kampe venter forude, og efter at have sejlet til England med nordmændene fra Haraldsfjord støder Arnulf på vikingerne fra Jomsborg. Hos så rå og hærdede krigere er det ikke let at blive anerkendt, for de kender krigens vilkår og tåler ikke svaghed.Fiktion blandes med historisk arvesølv. Arnulf kvæder for Svend Tveskæg og går i søslag mod Hakon jarl, men glemmer aldrig sin Frejdis og familien i Egilssund.Vikingetiden oprulles i al sin storladne gru og skønhed. En tid, hvor venskab og slægtsbånd var altafgørende, og hvor overlevelsen krævede svære valg.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Arnulf (hardback)-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Susanne Clod Pedersen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Arnulf (hardback) online nu så nemt!

Bøger af Susanne Clod Pedersen - Bogreolen.dk

Arnulf - Særudgave - Arnulf Sagaen Bind 1 - Susanne Clod Pedersen - Bog ★ ★ ★ ★ ★ 1 anmeldelse - Indbinding: Hardback Nyrevideret samlet udgave af Arnulf og Veulf.

Arnulf, Hardback • Se det lägsta priset (4 butiker) hos ...

Descubre el gran catálogo de Arnulf Rainer libros en línea. Envío gratis en todo el mundo en más de 20 millones de títulos.

RELATEREDE BØGER

Sommerliv I 3220 Øst
Calendar Girl - Berührt
Genvej til helvede
Den store bog om flyvemaskiner
Ninja på flugt
Hyben
Sommerfuglearven
Farfars store flugt
Døden kører Audi
Jakob og Joakim holder fødselsdag
Storbyen trækker
Min vinterbestilling i 1844 og 1845