Udsatte egne - det er mig

UDGIVELSESDATO 03-06-2020
FORFATTER Lars Johansson
ISBN 9788726179774
FILSTØRRELSE 6,27 MB
FILNAVN Udsatte egne - det er mig.pdf
Defalske9ere.dk Udsatte egne - det er mig Image
I 1996 besøgte filminstruktør Lars Johansson den legendariske danske forfatter Per Højholt for at interviewe ham til dokumentarfilmen 'Højholt'. Deres samtale kastede så meget af sig, at der udover filmen var materiale til en bog. 'Udsatte egne – det er mig' tegner et portræt af Per Højholt som digter og menneske med udgangspunkt i det sted, han kaldte sit hjem i over 30 år. De to mænd taler om at leve langt ude i naturen, om at blive ramt af sygdom og naturligvis om at være kunstner. Det er en bog, der giver et sjældent indblik i Per Højholts særlige univers, og fans af forfatteren vil finde den interessant.Lars Johansson (f. 1949) er filminstruktør og forfatter. Han er oprindeligt uddannet fotograf fra Kulturhistorisk Museum i Randers og filmfotograf fra Den Danske Filmskole. Lars Johansson står bag flere prisbelønnede kort- og dokumentarfilm. Han debuterede som forfatter med den historiske roman 'Signe' i 2006.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Udsatte egne - det er mig-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lars Johansson. Med webstedet defalske9ere.dk læses Udsatte egne - det er mig online nu så nemt!

Tina Splidsboel: Tvangsanbringelser af børn er ikke altid ...

- Målet er, at de socialt udsatte får mere fair og værdig behandling hos os, så vi kan være med til at løfte deres sundhedstilstand, siger centerchef på Aarhus Universitetshospital Anette Schouv Kjeldsen, Det er der behov for, mener en tidligere patient: - Jeg følte, at mig kunne de lige vente med, for jeg var bare sådan en gademisbruger.

Tina Splidsboel: Tvangsanbringelser af børn er ikke altid ...

Get this from a library! Udsatte egne--det er mig : samtaler med Per Højholt. [Per Højholt; Lars Johansson]

RELATEREDE BØGER

Vindenes hjem
Ducati Desmo - opowiadanie erotyczne
Blå revolution?
Trap Danmark: Frederikshavn Kommune
True Warrior
Applejack och dagboken på vift
Vitello tigger en masse slik
Livsgnistan
Stille dage i Mixing Part
Den sorte kat
Förlåten
Amerikaneren
Kinesisk religion
Dr Weiss sista uppdrag
New Zealand´s South Island
Min Oldefars historier
Mandals med Havfruer
Maskinpistol i sommersol
Open Source City
Sådan var København