Hør jordens råb

UDGIVELSESDATO 03-03-2017
FORFATTER Ole Sarvig
ISBN 9788711639757
FILSTØRRELSE 4,25 MB
FILNAVN Hør jordens råb.pdf
Defalske9ere.dk Hør jordens råb Image
'Hør Jordens Råb' indeholder en række religiøse digte og salmer, og er blevet til på baggrund af et manuskript, der blev fundet mellem Ole Sarvigs papirer efter hans død i 1981.Ole Sarvig var ikke medlem af folkekirken. Med sine traditioner og ritualer stod kirken for ham som en stivnet form fra fortiden, som ikke kunne bruges til noget. Alligevel stod Sarvig som den største religiøse danske digter i nyere tid, og for ham lå løsningen på det moderne menneskes fremmedgørelse og identitetskrise i den kristne kærlighedsoplevelse.Ole Sarvig (1921-1981) var dansk forfatter og digter. Han er mest kendt for sin lyrik, men han skrev også romaner, essays og debatbøger om billedkunst m.m. Han debuterede i 1943 med digtsamlingen 'Grønne digte', og digtet 'Regnmaaleren' herfra er optaget i Kulturkanonen. Et hovedtema i Sarvigs forfatterskab er det moderne menneskes krisesituation og udsathed i en verden uden faste normer, hvortil den eneste løsning synes at være nåden og kærligheden i en religiøs forstand. Ole Sarvig modtog mange priser for sit forfatterskab, og fra 1972 var han medlem af Det Danske Akademi.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Hør jordens råb blev skrevet den 03-03-2017 af forfatteren Ole Sarvig. Du kan læse bogen Hør jordens råb i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ole Sarvig.

Hør jordens råb af Ole Sarvig | Bog & idé

Ny, revideret og udvidet udgave af Levinsens roste bestseller Den store musik fra 1999.

Hør jordens råb, E-bog • Se pris (6 butikker) hos ...

På Den Danske Salmebog Online kan du høre melodierne og finde teksterne til salmerne i Den Danske Salmebog. Du kan finde forslag til salmer til forskellige lejligheder: Dåb, konfirmation, bryllup og begravelse samt advent, jul, påske og pinse.

RELATEREDE BØGER

Vastaus rukouksiin
Haren med de ravgule øjne
They Found Their Way to Heaven - The Pink Collection 26
Jeg bor i Sverige
Tilfældighedens spil
Anne på Ingleside
Tidevandslandet
Lille notesbog med øvelser - Find dine skjulte talenter
Selskaber
Turen går til New Zealand
Bill & Ben driller detektiverne
Den syngende sangbog
Arbejdsmarkedspension
Seance med skæbnen
Vårt enda hem
Tausend und eine Insel. Ein Reisebuch aus Polynesien und Neuseeland
En visuel rejse ud af stress, angst og depression...
Nattevagt
Folkestrejken 1944