Kærlighed og kammuslinger

UDGIVELSESDATO 29-10-2010
FORFATTER Michael Rytz Lundholm
ISBN 9788791299483
FILSTØRRELSE 5,68 MB
FILNAVN Kærlighed og kammuslinger.pdf
Defalske9ere.dk Kærlighed og kammuslinger Image
I 2009 gik iværksætteren Michael Rytz Lundholm konkurs med en række spisesteder. Han lod sig rive med af skyhøje ambitioner og faldt tungt og brutalt, da finanskrisen ramte.Hans personlige beretning om forretningsfolk, der hvirvles rundt i den økonomiske orkans øje, er både rørende og rablende morsom. Bogen er samtidig en rå afsløring af virkeligheden i den danske restaurationsbranche, hvor det flyder med sorte penge, kunderne bliver snydt, så vandet driver, og korruption, illegal arbejdskraft og gangsterbagmænd hører til dagens orden.I et afsluttende appendiks løfter forfatteren sløret for de utallige fupnumre, du risikerer at blive udsat for, når du sætter dig til bords på en ganske almindelig restaurant.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Kærlighed og kammuslinger er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Michael Rytz Lundholm. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Michael Rytz Lundholm bog online og også downloade det gratis!

Find Kærlighed i Faglitteratur - Køb brugt på DBA

Salt og peber 1 spsk. olivenolie 1 hakket skalotteløg 2 fed hvidløg ½ citron 1 lille bundt kørvel eller persille 2-3 spsk olivenolie 12 kammuslinger Tilbehør Grøn salat Hak tomaterne groft og bland dem med hakkede, soltørrede tomater. Kom hakket kørvel, salt, peber, hakkede løg og et hakket hvidløg i og rør med lidt olivenolie.

Find Kammuslinger på DBA - køb og salg af nyt og brugt

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Kærlighed og kammuslinger af Michael Rytz Lundholm - bogen har fået vurderingen 44 ud af 100

RELATEREDE BØGER

Tog til tiden
Dumme SMS'er til Sofie
Drillenisser hos julemanden
The Porn Star - erotic short story
Messias
Slutty Sarah
Det ulyksalige ved at være en Skrake
Skyerne spredes
Rørte vande
Den som blinker er bange for døden
Wordpress - design din blog og hjemmeside
Portrættet
Vejledning - som en dialogisk og samskabende pædagogisk praksis
Hjernen
Besat af en kvinde
De uskyldiges brøde
Reporteren Tintins oplevelser: Det knuste øre
Happiness
Babyalarm