Throne of Glass #1: Kongens forkæmper

UDGIVELSESDATO 11-11-2016
FORFATTER Sarah J. Maas
ISBN 9788758821108
FILSTØRRELSE 9,78 MB
FILNAVN Throne of Glass #1: Kongens forkæmper.pdf
Defalske9ere.dk Throne of Glass #1: Kongens forkæmper Image
Celaena Sardothien, Adarlans farligste snigmorder,er blevet forrådt og afsoner nu i Endoviers saltminer.Da kronprinsen af Adarlan opfordrer hende til at stilleop i konkurrencen om at blive kongens forkæmper,får hun en uventet chance for at genvinde sin frihed.For at vinde skal hun slå sine barske modstandere,der alle er mandlige lejesoldater og kriminelle,som bestemt ikke tøver med at bruge beskidte tricks.Celaena er dog ikke specielt bekymret, og hun nydersin kamptræning og den flotte kronprins’ tilnærmelser,selvom han af og til er næsten lige så irriterendesom hendes nye træningspartner, kaptajn Westfall.Men dybt under slottet lurer en blodtørstig ondskabog snart må intrigerne vige for kampen om overlevelse ...
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Throne of Glass #1: Kongens forkæmper er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Sarah J. Maas. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Sarah J. Maas bog online og også downloade det gratis!

2136 Best Throne of Glass images in 2020 | Throne of glass, Throne...

Celaena Sardothien, Adarlans farligste snigmorder, er blevet forrådt og afsoner nu i Endoviers saltminer. Da kronprinsen af Adarlan opfordrer hende til at stille op i konkurrencen om at blive kongens forkæmper, får hun en uventet chance for at genvinde sin frihed.

Throne of Glass series Ultimate Character Quiz

Sarah J. Maas. Celaena Sardothien, Adarlans farligste snigmorder, er blevet forrådt og afsoner nu i Endoviers saltminer. Da kronprinsen af Adarlan opfordrer hende til at stille op i konkurrencen om at blive kongens forkæmper, får hun en uventet chance for at genvinde sin frihed.

RELATEREDE BØGER

Litteratur
Wendy - Da Zeus blev stjålet
Donald Trump
Die Fußballmannschaft #4: Beim Turnier
Blå mandag
Voyeur
Den der vover vinder
Jagtårbogen
Filosofiens verden
Medborgerskab og social klasse
Cherub 12 - Skyggebølge
Ansigtsgymnastik
Ned med nakken
Det brændende kors 1-2