Indvandreren

UDGIVELSESDATO 25-10-2011
FORFATTER Olav Hergel
ISBN 9788771086317
FILSTØRRELSE 1,29 MB
FILNAVN Indvandreren.pdf
Defalske9ere.dk Indvandreren Image
Det er midsommer i Danmark, og med sin nyerhvervede studenterhue på hovedet skal den unge, velintegrerede indvandrerdreng Zaki i byen og feste med vennerne. Men i diskotekskøen går noget galt, et menneske dør, og snart er landet på den anden ende.Mens politiet jager de formodede drabsmænd, pisker pressen en stemning op, og politikerne bruger sagen til at positionere sig i forhold til hinanden. På Morgenavisens redaktion kæmper Rikke Lyngvig for at få lov at skrive det, hun mener, er den sande historie.Olav Hergels nye politiske spændingsroman går tæt på virkeligheden, og ligesom i hans første roman Flygtningen er mange af de kommentarer, som forekommer i bogen, hentet direkte ud af det sidste års politiske debat.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Indvandreren er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Olav Hergel. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Olav Hergel bog online og også downloade det gratis!

Hergel Olav - Indvandreren (Hæftet bog) [1. udgave, 1 ...

Lars Hansens cpr-nummer forbyttes på Arbejdsformidlingen med indvandreren El Hassans. Lars indkaldes til danskkursus for indvandrere, som hans gamle mobbeoffer fra folkeskolen, Ida, underviser i. Han får dårlig samvittighed, da han erfarer, at hvis El Hassan ikke dukker op, bliver holdet nedlagt, og Ida fyret.

Der er en yndig mand | Filmcentralen - Filminstituttets ...

Indvandreren , Olav Hergel , genre: roman, Indvandreren Paper b God stand Køb og sælg både nye og brugte nye varer på DBA - du finder over 1 mio. billige ting til salg. DBA Guide

RELATEREDE BØGER

Anneli tar en chans
Borgen Unplugged #8 - Er udlændingekortet et es?
Clara van Haags mirakler
Anders i dråbernes land
Costa Blanca: Dénia - Calp - Benidorm - Alcoi - Alicante: 53 walks
Brødre af Blodet 5
Gi´ mig arsenik
Salveren
Verdens bedste bestsellers
O limpador 1: A lista
En uskyldig familie
Lydisolering i bygninger - teori og vurdering