Planetjagten

UDGIVELSESDATO 12-07-2019
FORFATTER George Johansson
ISBN 9788726131727
FILSTØRRELSE 10,76 MB
FILNAVN Planetjagten.pdf
Defalske9ere.dk Planetjagten Image
Findes der en planet i Andromedagalaksen, hvor der kan leve mennesker? Vil det lykkes Len og Amalthea at finde den, så Jordens befolkning vil have et sted at flytte til, inden det er for sent? Deres søgen fører dem ud på en lang og anstrengende færd med rumskibet Morning Star, og vejen er fyldt med farer.'Planetjagten' er anden del i George Johansons serie 'Universets skæbne' om piloten Len Renberg og hans rumskib Morning Star.'Universets skæbne' er en spændende serie om rumskibet Morning Star og dets rejse i slutningen af det 21. århundrede. Serien henvender sig til unge mellem 14 og 16 år.George Johansson (f. 1946) er en svensk børne- og ungdomsforfatter. Han har i mange år beskæftiget sig med teknologi og science fiction i sine bøger, ligesom han også har udgivet videospil og animationsfilm.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Planetjagten er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter George Johansson. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse George Johansson bog online og også downloade det gratis!

Rumteleskop finder sin første planet - politiken.dk

Senere følger bedre software, og så kan planetjagten for alvor gå i gang. De mest interessante planeter vil engang i fremtiden blive nærstuderet med fremtidens rumteleskoper. Kepler kan ikke 'se' planeterne som sådan, men leder i stedet efter afbøjninger af lys fra stjerner, når planeter i kredsløb passerer foran dem.

10.000 borgere finder planetsystem - videnskab

I året 2079 forsvinder rumskibet Morning Star sporløst efter en dramatisk start fra Mars. Alle forsøg på at komme i kontakt med og finde rumskibet mislykkes. Men hvad skete der egentlig? Et rumskab kan da ikke bare forsvinde! I 'Opbrud fra Jorden' fortæller piloten Len Renberg om sine utrolige oplevelser, der førte til den uforklarlige forsvinden.'Opbrud fra Jorden' er første del i ...

RELATEREDE BØGER

Gadens Stemmer
Burgenland, Steiermark-Ost
Sæt livet fri
Inde i det Tredje Rige
Juvelkæden og andre skrifter
Olde og svanerne
Gilgamesh
Elämän havainnoita VII
En frygtelig ugerning
Louis 121092-2922
Juleenglen på Hope Hospital/Alt for meget jul
Delhi & Agra Pocket